RESTORĀNI

AFIŠA | RESTORĀNI | JAUNUMI | PASĀKUMI

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ

Galdiņu rezervācija
Banketu pasūtīšana
+371 27167370
BEZMAKSAS rezervēt galdiņu restorānos
Rīgā un Latvijā - tiešsaitē vai pa tālruni
AFIŠA. RESTORĀNU JAUNUMI

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

08.-14.05.2017

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni piedāvā izsmalcinātas trīs ēdienu maltītes par 15 vai 20 eiro.

 
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Sparģeļu krēmzupa ar мeža ķiploku - La Ratte kartupeļu biezeni un mīksti vārītu paipalu olu

Pamatēdiens
Krāsnī pagatavota piena teļa karbonāde ar sakņu dārzeņu biezeni, grilētiem pavasara lociņiem, vītināta bekona kraukšķi un rozā pipargraudu mērci
vai
Svaigā siera - mangolda mīklas sainīši ar dzelteno biešu biezeni, kale kāpostu čipšiem un Latvijā ražotu cieto sieru

Deserts
Mandeļu biskvīta - rabarberu kārtojums ar karamelizētu ābolu zefīru, zaķskābenēm un aveņu vīnā novārītiem rabarberiem

Cena: 15 EUR

Uzkoda
Pavasara salāti ar kūpinātu vistu, karamelizētiem valriekstiem, kazas siera bumbām, marinētu fenheli un dzērveņu mērci

Pamatēdiens
Lēni gatavots Latvijas kukurūzas cālis ar violeto burkānu biezeni, miežiem, kvinojas popkornu un burkānu - safrāna putām

Deserts
Šokolādes musa un meža zemeņu krēma kārtojums ar vaniļas švammi un kraukšiem.

Cena: 15 EUR

Uzkoda
Truša gaļas – sparģeļu aukstā terīne, pasniegta ar ceptu tomātu maizes grauzdiņu, putotu skābeņu – mārrutku krēmu un svaigiem garšaugiem

Pamatēdiens
Uz alkšņa malkas lēni dūmota cāļa krūtiņa, radīta latviskā  garšu duetā ar ķimeņu sviestā ceptu pīļu akniņu, pasniegta ar burkānu biezeni, siltajiem redīsu salātiem un ķiršu mērci

Deserts
Meža zemeņu – skābā krējuma krēms, pasniegts ar svaigu rabarberu – piparmētru salsu un drupinātu auzu pārslu cepumu

Cena: 15 EUR

Uzkoda
Kūpināta siļķes fileja ar rudzu maizes - kaņepju pralinē, marinēto biešu mussu un cūku pupām

Pamatēdiens
Lēni krāsnī gatavota cūkgaļas pavēdere, marinēta cidoniju sulā ar pērļu grūbām un savvaļas ķiploku mērci
 vai
Krāsnī cepta zandarta fileja pildīta ar spinātiem un kūpinātiem burkāniem, ķirbju - kartupeļu biezeni un karamelizētām ķirbju sēkliņām

Deserts
Maigs bezē ar vaniļas krēmu. Pasniegts ar sukādēm un aroniju gēlu

Cena: 15 EUR

Uzkoda
Laima sulā marinēts zandarts ar tomātu–redīsu relišu un dīgstu salātiem

Pamatēdiens
Teļa karbonāde ar sviestā ceptiem brokoļiem un Briseles kāpostiem un zaļo zirnīšu–pētersīļu salsu

Deserts
“Tālavas” ābolu sidrā blanšēti rabarberi ar “Lāču” rupjmaizes–marmelādes saldējumu

Cena: 15 EUR

Uzkoda
Kazas siera un rupjmaizes kārtojums ar pīlādžu ievārījumu un svaigiem zaļumiem

Pamatēdiens
Cepta mencas fileja ar svaigiem dārza zaļumiem un sviesta mērci

Deserts
Rabarberu biezenis, zemenes un viegli putots vaniļas krems ar kraukšķīgu cepumu

Cena: 15 EUR

Uzkoda
Marinētas Baltijas reņģes I  cepts ķiploku biezenis. kraukšķīgi pētersīļi

Pamatēdiens
“Sidrabi”  jēra karē I jaunražas dārzeņi. kaulu buljonmērce
vai
Apcepta un tvaicēta stores fileja I dārzeņi. pastinaka biezenis

Deserts
Ļaudonas mājas sieri I kamambers. kazas. govs 7 un 14 mēneši. medus.
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Svaigie salāti ar sezonas dārzeņiem meža loku pesto marinādē un kazas siera bumbiņām

Pamatēdiens
Ar cauraudzīti pildīts truša gaļas rullītis pasniegts ar pupiņu biezeni un nātru mērci

Deserts
Karamelizēts biezpiena krēms ar marmelādi no ZS Indrāni, rudzu maizes cepumu un upeņu mērci

Cena: 15 EUR

Kompliments no šefpavāres
Z/S “Itreke” saldskābā “Rožkalnu maize” ar biešu masu un kaņepju sviestu

Uzkoda
Spinātu, rukolas un zaķskābeņu lapu salāti ar kazas sieru un karsti kūpinātu SIA “Zibs” vēdzeli, pasniedz ar Latvijas dārzeņiem un rabarberu-aveņu emulsiju

Pamatēdiens
Garšaugos cepta zandarta fileja ar sparģeļu krējuma mērci, burkānu sulā vārītām grūbām, sviestā ceptiem rapšu ziediem un kvinojas sēklām
vai
Liellopa rostbifs ar ceptu kartupeļu-sīpolu biezeņa kūku, murķeļu-liellopa astes mērci ar konjaku

Deserts
Rabarberu jogurta krēms ar zaķskābeņu-spinātu želeju, vaniļas mērci un rabarberu sorbetu

  RESTORĀNA "PIRAMĪDA" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Foreļu tartars
pasniegts ar paipalu olu mundierī, saldo krējumu, maizes kraukšķi, pašmāju skābeņu ikriem un biogaršaugiem

Pamatēdiens
Pašmāju karsti kūpināta Latvijas store
pasniegta ar maurloku kartupeļbiezeni, tvaicētiem zaļajiem sparģeļiem, biešu uzputeni un fenheļa putām
vai
Kukurūzas cāļa krūtiņa, pildīta ar zaļumu sviestu
pasniegta ar kartupeļu medaljonu, zaļajām biopupiņām, spinātu emulsiju, strauji apceptām baravikām un sarkanvīna cepešmērci

Deserts
Zemeņu un rikotas siera groziņpīrāgs
saldskābmaize, medus, piparmētru drupinājums, pašgatavots šokolādes saldējums un apsvilināts bezē

Cena: 15 EUR

Uzkoda
Kūpināts sams sinepju mērcē ar maigu mājas biezpiena mussu,  žāvētām dzērvenēm, svaigiem korn salātiem un ķiršu tomātiem

Pamatēdiens
Kaņepju alus marinādē nogatavināta paipala ar biešu risotto un kazas sieru

Deserts
Olu deserts ar Prosecco un svaigām ogām

Cena: 20 EUR

Uzkoda
Pavasara Madonas kazassiers
baltvīnā sūcināti rabarberi, selerijas, ābolu un mārrutku sniegs, lazdu riekstu eļļa, bērzu sulu sīrups

Pamatēdiens
Zandarts
kartupeļu un dedzinātu puravu krēms, karamelizēta sviesta emulsija, lapu kāposti

Deserts
Kaņepju sēklu maize
skābā krējuma saldējums, skuju eļļa, skuju pulveris, plūškoka sīrupā sūcināts ābols, kaņepju čipss

Cena: 20 EUR

Knapu izlase
Sparģelis ar paipalu olu, holandiešu mērci un foreļu ikriem
Rupjmaizes kannelloni ar trušu aknu pastēti un «Letis» paksoijām no Latvijas lauku dobēm
Kazassiera un biešu slāņmija ar ceptu kartupeļu šifonādi un zaķskābenēm

Pamatēdiens
Cepta skumbrija ar vimbu kartupeļkroketi, burkāniem, redīsiem, paniņu mērci un diļļu eļļu
vai
Zemā temperatūrā gatavota fazāna krūtiņa ar burkāniem, redīsiem, kartupeli un lāčpurnu mērci

Deserts
Rabarberu suflē ar cidoniju saldējumu
(Lai izlasītu, ņem talkā spoguli!)

Cena: 20 EUR

Uzkoda
Mannas uzputenis ar redīsiem bērzu sulu želejā, skābeņu emulsijmērci un Rehtšprehera taledžo sieru

Pamatēdiens
Cepts Zvirgzdkalnu tītaru gaļas eskalops ar Raiskuma alū glazētām tītaru aknām, burkānu biezeni, sparģeļiem, grilētu dūmoto pavasara lociņu un rabarberu vīna glazūrmērci
vai
Zemā temperatūrā gatavota līņa fileja ar līņa vēdera kroketi, burkānu biezeni, sparģeļiem, grilētu dūmoto pavasara lociņu un mežloku sviesta emulsijmērci

Deserts
Gāzētu bērzu sulu parfē ar kazaspiena sūkalu gelu, bērzu sulu sorbetu, rabarberiem un rupjmaizes karameles mērci

Cena: 20 EUR

Kompliments
Gaujas zivs kraukšķīgā mīklā

Uzkoda
Ceptu ābolu krēmzupa ar zemos grādos gatavotu z/s “Kunturi” cūkas pavēderi, asinsdesas pudiņu, bekona pūderi un kaltētu salviju

Pamatēdiens
Zemos grādos gatavota cāļa fileja uz kauliņa ar kraukšķīgu siera un garšaugu garoziņu, biešu biezeni, grilētu kukurūzu, ceptu topinambūru, ziedkāpostu papīru un upeņu putām

Deserts
Z/s “Jaunzemes” rabarberu brilē krēms ar muskatrieksta olu krēmu
 
Cena: 20 EUR

Kompliments no šefpavāra

Uzkoda
Soiras siers „7-8”, kaņepju eļļā izturētas bietes, dūmots melleņu pulveris, lapu jūklis

Pamatēdiens
Rudzu maizes apvalkā pagatavota liellopa fileja, kvinoja no vidzemes augstienes Z/s „Cimbuļi”, sparģeļu duets, marinēti savvaļas sīpoli, buljonmērce

Deserts
Rūgtās šokolādes muss, kumelīšu saldējums, sāļā lazdu riekstu karamele

Cena: 20 EUR

Uzkoda
Tomātu consommé ar Valmieras mājas sieru

Pamatēdiens
Latvijas lauku vistas krūtiņa ar kartupeļu – biešu biezeni un sinepju – baltvīna mērci

Deserts
Bezē kārtojums ar svaigām zemenēm

Cena: 20 EUR

Uzkoda
Kalnienas sparģeļi, sēņu ragū, trifeļu mērce
Grilēta skumbrija, marinēti dārzeņi, skābeņu mērce

Pamatēdiens
Uz oglēm cepta jērgaļa, burkāns, gatavots ar kumelītēm, garšaugu sabajons

Deserts
Jogurta diļļu parfē, ābolu biezenis, baltā šokolāde


Komentārus

  • Obligāti aizpildīt laukus, kas atzīmēti ar: *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
Security Code: