![]() |
Izsmalcināta 3 kārtu pusdienu ēdienkarte BIBLIOTĒKA №1 Restorāns
februāris 2018.jpg)
Nobaudiet izsmalcinātu 3 kārtu pusdienu ēdienkarti!
PRIEKŠĒDIENI:
Aļņgaļas buljonzupa.
Aļņu gaļas ravioli, lēni gatavots olas dzeltenums (64 °C), paksoijas, sīpolloki, šitaku sēnes;
Biešu tartars.
Latvijas kazas siers, maurloki, lazdu rieksti, medains alus novārījums, marinēti sīpoli, sūcināts gurķis;
Kūpināta makrele.
Jogurts, fermentētu gurķu sula, diļļu eļļa, svilināts gurķis, baltais redīss.
PAMATĒDIENI:
Ziemeļjūras menca.
Avokado krēms, kaperi, tomātu salsa ar čoriso, kartupeļu un mencas krokete;
Pīles kājas konfits.
Batāšu biezenis, lēcas, šitaku sēnes, burkāni;
Cepti ziedkāposti.
Ziedkāpostu biezenis, pekanrieksti, Ambēras furms;
DESERTI:
Melnplūmju pudiņš.
Skābā krējuma saldējums, smiltsērkšķu gels;
Siera spoguļkūka.
Ķiršu želeja, šokolādes biskvīts
Pusdienu ēdienkartē iekļauti trīs ēdieni pēc izvēles:
priekšēdiens, pamatēdiens un deserts.
Pusdienu ēdienkartes cena 19.00 EUR,
piedāvājums spēkā no pirmdienas līdz sestdienai no pl. 12.00-16.00.