RESTORĀNI

AFIŠA | RESTORĀNI | JAUNUMI | PASĀKUMI

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ

Galdiņu rezervācija
Banketu pasūtīšana
+371 27167370
BEZMAKSAS rezervēt galdiņu restorānos
Rīgā un Latvijā - tiešsaitē vai pa tālruni
AFIŠA. RESTORĀNU JAUNUMI

Valentīndienas 3 kārtu vakariņas ar dzīvo mūziku restorānā Fabrikas Hercogs

14. februārī 2019

Valentīndienas 3 kārtu vakariņas ar dzīvo mūziku restorānā Fabrikas Hercogs

Restorāns FABRIKAS HERCOGS (Sīkāk..)

 

Pavadiet nevainojami romantisku vakaru klusās Ķīpsalas Hercogā! 14.februārī mēs piedāvājam 3 kārtu vakariņas (ēdienkarte ar plašām izvēles iespējām) ar šefpavāra komplimentiem un dzīvās mūzikas pavadījumā (ģitāra un balss -Toms Kaugers). Cena no personas EUR 45. 

Rezervācijas pa tālruni: 67873804

 Kompliments no šefpavāra ∙ amuse-bouche ∙

UZKODAS 

Rozā tunča tartars: sezama sēklas, medus, rukola, griķu popkorns, marinēti āboli „Granny Smith”, karamelizēts ingvers, marinētas jūras aļģes
vai 

Tīģergarneļu salāti ∙ mango, avokado, salātlapas, piparmētras, čilī, ķiršu tomātu - tekilas mērce
vai 

Plūkātas pīles gaļas salāti ∙ svaigi dārzeņi, mango, granātāboli, zemesrieksti, Hoisin mērce
vai 

Izturēts, viegli apsvilināts Urugvajas liellopa gaļas tartars ∙ Dižonas sinepes, šalotes sīpoli, viegli apsvilināti kaperi, asais yuzu krēms, paipalu ola
vai

Kazas siera espuma ∙ krāsnī ceptas bietes, fetas siera drumstalas, ķirbju sēklu pesto, medoti valrieksti
vai

Vēžu zupa ∙ vēžu astes, krabju sniegs, putukrējums
vai 

Medījumu gulašzupa ∙ turku zirņi, kazas siers, ķimenes

sorberts

PAMATĒDIENI 

Uz grila cepta laša fileja Dižonas sinepju glazūrā ∙ sarkanā kvinoja, spinātu – kartupeļu biezenis, sparģeļi, tunča bonito pārslas
vai

Latvijā audzēts sams ∙ dārzeņu buljona mērce, cepti tomāti, pupiņas, Savojas kāposta čipsi, karija eļļa, pastinaki, rīvēti svaigi mārrutki 
vai

Medota pīles fileja ar burkānu variācijām ∙ grauzdētas mandeles, topinanbūri, burkānu grūbas, žāvēti burkāni, pastinaks, apelsīnu - ingvera mērce, smiltsērkšķi
vai

24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli, sarkanvīna – balzāmetiķa mērce 
vai

Liellopa antrekots 250 g (Īrija) ∙ Par piedevām jautāt viesmīlim
vai

Burkānu grūbas ar kazas sieru ∙ burkānu sulā vārītas grūbas, krāsnī ceptas bietes un ķiršu tomāti, ķirbju sēklas

DESERTI

Klasiskais Crème brûlée ar svaigām ogām
vai

Dor Blue siera kūka ∙ banānu – auzu pārslu cepums, balzametiķa-aveņu ikri, tomātu džems, ogas

Šefpavārs Sergejs Gjačs



Komentārus

  • Obligāti aizpildīt laukus, kas atzīmēti ar: *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
Security Code: