AFIŠA. RESTORĀNU JAUNUMI |
Valentīndienas 3 kārtu vakariņas ar dzīvo mūziku restorānā Fabrikas Hercogs
14. februārī 2019Pavadiet nevainojami romantisku vakaru klusās Ķīpsalas Hercogā! 14.februārī mēs piedāvājam 3 kārtu vakariņas (ēdienkarte ar plašām izvēles iespējām) ar šefpavāra komplimentiem un dzīvās mūzikas pavadījumā (ģitāra un balss -Toms Kaugers). Cena no personas EUR 45.
Rezervācijas pa tālruni: 67873804
Kompliments no šefpavāra ∙ amuse-bouche ∙
UZKODAS
Rozā tunča tartars: sezama sēklas, medus, rukola, griķu popkorns, marinēti āboli „Granny Smith”, karamelizēts ingvers, marinētas jūras aļģes
vai
Tīģergarneļu salāti ∙ mango, avokado, salātlapas, piparmētras, čilī, ķiršu tomātu - tekilas mērce
vai
Plūkātas pīles gaļas salāti ∙ svaigi dārzeņi, mango, granātāboli, zemesrieksti, Hoisin mērce
vai
Izturēts, viegli apsvilināts Urugvajas liellopa gaļas tartars ∙ Dižonas sinepes, šalotes sīpoli, viegli apsvilināti kaperi, asais yuzu krēms, paipalu ola
vai
Kazas siera espuma ∙ krāsnī ceptas bietes, fetas siera drumstalas, ķirbju sēklu pesto, medoti valrieksti
vai
Vēžu zupa ∙ vēžu astes, krabju sniegs, putukrējums
vai
Medījumu gulašzupa ∙ turku zirņi, kazas siers, ķimenes
sorberts
PAMATĒDIENI
Uz grila cepta laša fileja Dižonas sinepju glazūrā ∙ sarkanā kvinoja, spinātu – kartupeļu biezenis, sparģeļi, tunča bonito pārslas
vai
Latvijā audzēts sams ∙ dārzeņu buljona mērce, cepti tomāti, pupiņas, Savojas kāposta čipsi, karija eļļa, pastinaki, rīvēti svaigi mārrutki
vai
Medota pīles fileja ar burkānu variācijām ∙ grauzdētas mandeles, topinanbūri, burkānu grūbas, žāvēti burkāni, pastinaks, apelsīnu - ingvera mērce, smiltsērkšķi
vai
24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli, sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
vai
Liellopa antrekots 250 g (Īrija) ∙ Par piedevām jautāt viesmīlim
vai
Burkānu grūbas ar kazas sieru ∙ burkānu sulā vārītas grūbas, krāsnī ceptas bietes un ķiršu tomāti, ķirbju sēklas
DESERTI
Klasiskais Crème brûlée ar svaigām ogām
vai
Dor Blue siera kūka ∙ banānu – auzu pārslu cepums, balzametiķa-aveņu ikri, tomātu džems, ogas
Šefpavārs Sergejs Gjačs