RESTORĀNI

AFIŠA | RESTORĀNI | JAUNUMI | PASĀKUMI

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ

Galdiņu rezervācija
Banketu pasūtīšana
+371 27167370
BEZMAKSAS rezervēt galdiņu restorānos
Rīgā un Latvijā - tiešsaitē vai pa tālruni
AFIŠA. RESTORĀNU JAUNUMI

Zvaigžņota nedēļas nogale ar Michelin šefpavāri Grand Hotel Kempinski Riga

24 – 25 maijs no plkst. 19:00
Zvaigžņota nedēļas nogale ar michelin šefpavāri Grand Hotel Kempinski Riga

Pievienojieties mums izmeklētā gastranomiskā vakarā, ko papildinās burvīgs skats uz Latvijas Nacionālo Operas namu, Grand Hotel Kempinski Riga jumta terases Bārā - Restorānā STAGE 22 ar jaunāko Michelin apbalvoto šefpavāri Vācijā - MAIKE MENZEL no Kempinski grupas viesnīcas Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski Munich.

Vakariņu piedāvājums:

  • 6 – kārtu vakariņas Piektdienas un Sestdienas vakarā – Šefpavāres Maike Menzel vadībā
  • Piemeklētu vīnu “pārošana” ar labāko sommeljē Baltijā 2018 – Rolandu Pētersonu

EUR 120 / no personas

Vietu skaits ierobežots.

Informācijai un rezervācijām: lana.frikina@kempinski.com vai +371 25480601

  • Kompliments: Klimpas | “Schüttelbrot” maize| Skābēti kāposti ar āboliem | Ementāles siers no Allgäu reģiona. 1701 Sebino IGT "Surnat" 2017, Lombardy, Italy
  • Aukstā uzkoda: Hamachi zivs | Gurķu – vasabi putas | Zaļie un sarkanie redīsi | Zaļā tēja
    Weingut Dondechant Riesling Trocken "Hochheimer Domdechaney" 2013 VDP Erste Lage, Rhiengau, Germany
  • Kārstā uzkoda: Lauku olu “Confit” | Baltie un zaļie sparģeļi | Savvaļas ķiploku krēms | Brūnā sviesta espuma. Movia "Veliko Belo“ 2011, Groška Brda, Slovenia
  • Zivs pamatēdiens: Plaucēts jūras asaris | Salikornijs | Sinepju sēklu gels | Svaigi marinēts kālis |
    Baltā redīsa zaļumu eļla | Smiltsērkšķu gēls | Estragona – jogurta espuma
    Pierre Frick „Voyage“ Non-vintage, Alsace, France
  • Gaļas pamatēdiens: Teļa fileja | Teļa vaigi | Krāsainie burkāni medus –čilli glazūrā | Griķu risoto | “Wertacher Gaiss” siers. Weigut Prieler Blaufrankisch Leithaberg DAC 2014, Burgenland, Austria
  • Deserts: Zemenes | Tumšās šokolādes krēms | Maskarpone siers | Vaniļa | Bergamots
    Chateau Bouscasse Pacherenc Doux "Vendemiaire" 2010, Sud Ouest, France

BIOGRĀFIJA:

29 gadus jaunā Maike Menzel un viņas komanda, kas saimnieko Minhenes restorānā Schwarzreiter, viesnīcā Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski Munich ir ieguvusi vienu no prestižākajām Michelin zvaigznēm, padarot Maike Menzel par jaunāko šefpavāri Vācijā, kam pieder šī atzinība.

Tikai pagājušā gada augustā Maike pārņēma šo kulinārijas pūru no Anton Pozeg, kurš arī ticis apbalvots ar Michelin zvaigzni par savu gastronomisko meistarību restorānā Schwarzreiter.

Jaunā šefpavāre ir gandarīta, ka ir saglabājusi prestižo restorāna balvu. „Šī zvaigzne man un manai komandai nozīmē ļoti daudz. Turklāt tas ir gods būt gados jaunākajai šefpavārei, kura saņem šo atzinību, ”saka Maike.

Maike patīk pārsteigt savus viesus ar personīgo interpretāciju par „Moderno Bavāriešu Virtuvi”, kas koncentrējas uz reģionālismu un novatorisku vieglumu, ko Menzel sasniedz, izmantojot vieglus dārzeņus, sātīgu piedevu vietā.



Komentārus

  • Obligāti aizpildīt laukus, kas atzīmēti ar: *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
Security Code: