AFIŠA|RĪGA

restorānu jaunumi

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ

Galdiņu rezervācija
Banketu pasūtīšana
+371 27167370
BEZMAKSAS rezervēt galdiņu restorānos
Rīgā un Latvijā - tiešsaitē vai pa tālruni
Stage 22 šefpavārs Kaspars Reveliņš: “Mūsu profesijā nav vidusceļa”

Stage 22 šefpavārs Kaspars Reveliņš: “Mūsu profesijā nav vidusceļa”  (0)

01. oktobris 2022

Oktobra sākumā Grand Hotel Kempinski Riga iepazīstinās publiku ar rudens ēdienkarti, ko piedāvā Bar and Restaurant Stage 22 astotajā stāvā ar brīnišķīgu terasi. Ēdienkarti izstrādājis šefpavārs Kaspars Reveliņš. Intervijā “Tasty Guide” viņš pastāstīja par savām gastronomiskajām idejām, darba principiem un to, kas viņam ir galvenais profesijā un dzīvē. Vairāk...

9.Austeru festivāls Buržujs restorānā

9.Austeru festivāls Buržujs restorānā  (0)

28.maijā 2022

Sestdien, 28.maijā no plkst. 12:00 – 21:00 tiekamies 9.Austeru festivālā! Tā ietvaros notiks austeru ātrvēršanas un ātrēšanas sacensības, darbosies radošā darbnīca bērniem, muzicēs grupa Symbionica, būs iespēja baudīt 12 dažādu austeru veidus un plašu jūras velšu street food klāstu.  Vairāk...

Valentīndienas brančs OZO restorānā

Valentīndienas brančs OZO restorānā  (0)

13. februārī 2022

Ar īpaši gardu branču Ozo restorāns jūs aicina sākt baudīt Valentīndienu jau nedēļas nogalē! Svētdien, 13.februārī! Mūsu branča piedāvājumā īpaši karstie ēdieni pēc pasūtījuma: - Olu ēdieni pēc izvēles; - Biezpiena plāceņi; - Beļģu vafeles, ar un bez piedevām; - Plānās pankūkas; - Biezās amerikāņu pankūkas; Kā arī salāti, aukstās uzkodas, augļi, dažādi deserti. Protams, papildu arī bērnu ēdienkarte. Iekļauta glāze svaigi spiestas sulas vai dzirkstoša vīna Cena: Pieaugušajiem 30 EUR Bērniem 6-14 gadi 15 EUR Lūdzam veikt rezervāciju pa tālruni +371 25 770 053 Vairāk...

Svētku vakariņas Valentīndienā restorānā Fish House

Svētku vakariņas Valentīndienā restorānā Fish House (0)

14. februārī 2022

Restorāns Fish House piedāvā romantiskā atmosfērā iepriecināt savus mīļotos ar īpaši veidotu 5 kārtu ēdienkarti! Valentīndienas 5 kārtu ēdienkarte: Ceptas austeres Jūras ķemmīšu karpačo ar citrusu eļļu Puravu krēmzupa ar melno trifeļsēņu sulu Zandarta fileja rīsu lapā ar blanšētiem dārzeņiem un jāņogu mērci -vai Pīles fileja, karamelizēts fenhelis, kumkvata- sarkanvīna mērce Gaisīgs rožu biskvīts, vārītais krēms, svaigas ogas 14. februārī no plkst. 17:00 Cena 70 eur/ personai Cena ar piemeklētiem vīniem 100 eur/ personai Tālrunis rezervācijām +371 26497777 (vietu skaits ierobežots) Vairāk...

Trešdienas vakari austeru someljeru pavadībā Buržujs restorānā

Trešdienas vakari austeru someljeru pavadībā Buržujs restorānā  (0)

Trešdienās 2022

Turpmāk trešdienās no 18:00 - 22:00 Buržujā darbosies mūsu austeru someljērs Renārs Purmalis. Viņš būs gatavs atbildēt uz ikvienu mūsu viesu jautājumu, pastāstīt par katras konkrētās austeres izcelsmi un garšas īpašībām. Renārs tikko kā ir atgriezies no Famille boutrais austeru fermas, kur pavadīja mēnesi. Tāpēc neviens labāk par viņu nepāzina mūsu restorānā pieejamo austeru audzēšanas specifiku. Ja vēl neesi austeru ēdāju pulciņā, ir īstais laiks pievienoties! Renārs pastāstīs, kā pareizi baudīt austeres un Izkliedēs visus pastāvošos mītus, kādi dzirdēti par šo delikatesi. Tālrunis rezervācijai 29343355 Vairāk...

Valentīndiena romantiskajā atmosfērā Skyline Bar

Valentīndiena romantiskajā atmosfērā Skyline Bar (0)

14. februārī 2022

Mīlestība ir jāsvin! Atzīmē Valentīndienu kopā ar savu mīļoto vai tuvākajiem Skyline Bar. Par romantisku noskaņu vakara garumā parūpēsies DJ Saimons, spēlējot aizgājušā gada labākās romantiskās dziesmas. Mēs jūs lutināsim ar dzirkstošo vīnu un īpaši visu mīlētāju dienai sagatavotu pārsteigumu no Skyline Bar šefpavāra. Cena: 50 € no galdiņa (maksimālais cilvēku skaits pie galdiņa: 4 personas). Kontakti rezervācijām: +371 29 119 326, latvija.skyline@radissonblu.com Vairāk...

Gastro vakariņas restorānā JONATHAN kopā ar restorānu Barents​

Gastro vakariņas restorānā JONATHAN kopā ar restorānu Barents​ (0)

14. augustā 2021

Dodies gastronomiskā ceļojumā kopā ar "Jonathan" šefpavāru Vadimu Jevsejevu un restorāna "Barents" šefpavāru Ivanu Šmigarevu, kuri šajā augusta vakarā gatavos īpašas 7 kārtu vakariņas. Vairāk...

Grand Hotel Kempinski Riga iepazīstina ar viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, Havjeru Lopesu

Grand Hotel Kempinski Riga iepazīstina ar viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, Havjeru Lopesu (0)

01. jūlijā 2021

Rīga, 2021. gada 1. Jūnijā – Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās, izbraukuma banketus un privātus pasākumus. Vairāk...