Receptes no labākajiem Latvijas pāvariem

Jāņogu sulā marinēta brieža fileja ar baravikām

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ


Vitalijs Bokovojs

Restorāns Bestsellers

Jāņogu sulā marinēta brieža fileja ar baravikām
un jaunajiem kartupeļiem

brieža fileja

Četrām porcijām nepieciešams
  • Brieža fileja 800 gr
  • Jāņogu sula 300 gr
  • Baravikas 600 gr
  • Ķiploks 10 daiviņas
  • Jaunie kartupeļi 800 gr
  • Svaigas jāņogas 100 gr
  • Sarkanvīna mērce 200 gr
  • Sviests 100 gr
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Sāls
  • Pipari
Pagatavošana:
Brieža gaļu marinē jāņogu sulā ar timiānu un rozmarīnu 12h, apcep un kopā ar ķiplokiem un vārītiem kartupeļiem cep krāsnī 180C apmēram 20 minūtes.Kārto uz šķīvja un pasniedz ar sarkanvīna mērci un ceptām baravikām.