Tik mājīgi, tik skaisti un ar izcilības noti — tāds ir Latvijas titulētākā šefpavāra Raimonda Zommera restorāns «Entresol». Elegants restorāns Rīgas centrā, kas balstīts uz Francijas kulinārijas pamatiem. Tā šefpavārs un saimnieks ir viens no talantīgākajiem un titulētākajiem Latvijas šefpavāriem Raimonds Zommers.
Tā ēdienu raksturo svaigums, sezonalitāte, aizrautība un mākslieciskums. Papildu klasiskajai ēdienkartei restorāns piedāvā ko pavisam jaunu un Latvijā nebijušu - “knapas”. Tās ir dažādas uzkodas, kas galvenokārt pagatavotas no mūsu pašu sezonāliem un svaigiem produktiem.
|
DARBA LAIKS:
VIETU SKAITS:
PAPILDPAKALPOJUMI:
- Banketi, pasākumi
- Vasaras terase
- Wi-Fi
- Bērnu ēdienkarte
- Biznesa pūsdienas
|