Katru rītu mūsu radošie un pieredzējušie pavāri gatavojas izcilam gastro piedzīvojumam dienas garumā - sākot ar labāko sezonālo produktu izvēli, beidzot ar pašu medītu gaļas kūpināšanu. Mūsu konditores pārsteigs gan ar izciliem desertiem, par ko pagājušā gadā ieguvām “Restorānu labākais deserts” balvu, gan ar pašceptu tradicionālo rupjmaizi, burkānu, biešu, pesto, sīpolu, riekstu u.c. svaigi ceptām maizēm. Restorāna atrašanās vieta Klusā centra zaļākajā zonā, iepretim Viesturdārza parkam apbur garāmgājējus un vilina iesēsties burvīgā restorāna terasē, lai nogaršotu uz oglēm grilētus zivju un gaļas ēdienus, tostarp pašu kūpinātu stori, izturētu Latvijas liellopgaļas antrekotu un veldzētos pašu meistarotu uzlējumu kokteiļos.
|
![]()
VIETU SKAITS:
PAPILDPAKALPOJUMI:
|