Jūrmala

Restorāns Uzbekistan, Jūrmala

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ

Galdiņu rezervācija
Banketu pasūtīšana
+371 27167370
BEZMAKSAS rezervēt galdiņu restorānos
Rīgā un Latvijā - tiešsaitē vai pa tālruni



 

Restorāns
Uzbekistan,
 Jūrmala

Šī restorāna priekšgājējs savu mītni ir atradis Latvijas galvaspilsētā Rīgā, ļoti īsā laikā kļūstot par vienu no iecienītākajiem un populārākajiem restorāniem Rīgas viesu un rīdzinieku vidū. Tāpat kā Rīgas restorānā arī Jūrmalas Uzbekistānā mājo bezgala sirsnīgi cilvēki, tāpēc neesiet ļoti pārsteigti, ja restorāna durvīs sastapsiet kādu uzbeku pavāru, kurš apjautāsies par Jūsu veselību un labklājību tā it kā Jūs būtu pazīstami 100 gadu.

Zināmā mērā restorānu Uzbekistāna var saukt par Āzijas gastronomijas galvaspilsētu, vietu, kur baudīt izcilu Centrālās Āzijas virtuvi. Turklāt labu ēdienu var baudīt vienlaikus saņemot arī citus estētiskus baudījumus, kurus sniedz interjers un atmosfēra. Piedāvājuma klāstā atradīsiet visdažādākās uzbeku ēdienu variācijas, turklāt ar tik brīnumainu garšas buķeti kura nedarītu kaunu nevienam metropoles restorāna šefpavāram. Kārtainās jēra gaļas pīrāgs, saukts par samsu, kusīs mutē, maigajai suliņai atklājot vissmalkākās garšas nianses. Uzbeku pagatavotais jēra gaļas šašliks radīs pilnīgu pārliecību, ka labu šašliku var pagatavot tikai uzbeks, tāpēc ne velti visa pavāru komanda ir atceļojusi tālu ceļu no Uzbekistānas. Ja vēlēsieties, pavāra darbošanos un Jūsu ēdiena pagatavošanas procesu uz atklātas uguns varēsiet arī vērot paši. Savukārt restorāna un jebkura uzbeka lepnumu – plovu iznesīs un uzservēs Jums uz šķīvja pats šefpavārs. Neaizmirstiet tai brīdī ieskatīties viņa acīs, noteikti tur pamanīsiet to uzbeku sirsnību par kuru stāstījām. To patieso, ko nevar ietērpt vārdos, bet dažreiz var nolasīt no acīm. Noteikti jānobauda arī uzbeku maize (tandira plācenis). To pagatavo īpašs maizes cepšanas meistars, kurš ir sava aroda virsmeistars un šo nodarbi neuztic nevienam citam, pat ne restorāna šefpavāram. Turklāt Jūs jau ziniet, maizē slēpjas spēks, maizē slēpjas dzīvība un, ja nobaudīsiet kaut daļiņu no uzbeku maizes, tā enerģija, mīlestība un sirsnība ar kādu tā ir cepta iemājos arī Jūsos.

Restorānu Uzbekistāna bez liekas tielības var pieskaitīt pie tām vietām, kura apbur no pirmā acu skatiena, taču atklājas ar laiku, atsedzot visu savu burvību un kļūstot par patiesu dārgumu. Tā ir vieta, kur vari sajust, atklāt, izbaudīt un izgaršot, ar katru poras daļiņu uzsūcot unikālu emociju, sajūtu, garšu un baudu kopumu, kuru sniedz uzbeku kultūra un viņu patiesā vērtība – cilvēki.

Ačučuk
sulīgi un labi nogatavojušies tomāti ar ugunīgo čillī pipariņu, sīpoliem un baziliku
3.50 EUR

Jēra ciska
cepta jēra kājiņa ar viegli sautētiem dārzenīšiem
13.50 EUR

„Uzbeku” plovs
uzbeku ēdienu karalis. Pēc uzbeku tradīcijām kazan katlā pagatavots pamatēdiens no rīsiem, jēra gaļas un garšvielām
8.50 EUR
RESTORĀNA JAUNUMI
Credit card
DARBA LAIKS:
  • Pirmd.- Ceturd.: 11:00-23:00
  • Piektd. - Sestd.: 11:00-24:00
  • Svētd.: 11:00-23:00

VIETU SKAITS:

  • 65
  • Vasaras terase - 30

PAPILDPAKALPOJUMI:

  • Banketi, pasākumi
  • Wi-Fi
  • Vasaras terase
assets/images/logos2/logo_uzbekistan.jpg
Adrese:48 Jomas str., Majori, Jurmala
Telefons:+371 27167370
e-pasts:lattravel@lattravel.lv
WEB:mājas lapa


Komentārus

  • Obligāti aizpildīt laukus, kas atzīmēti ar: *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
Security Code:
 
Saulite
Atbildes: 1
Komentārs
Sasutums
Atbilde#1 datums: Sun April 24, 2016, 18:19:00
Loti liela vilsanas apmeklejot so restoranu,ediena kvalitate loti zema,ediens nebaudams.Skumji.
Ediens auksts,negatavs,sildits mikrovilnukrasni,loti slikti.Gandriz pie katra galdina neizesti skivji ,kaut porcijas nav lielas.
Cena neadekvata sadam piedavajumam,kvalitate sliktaka ka visletakaja ednica.
Uzbeku viruve ir izcila,bet seit ta nav uzbeku virtuve,bet nesaprotami kas?SABOJATI SVETKI.