AFIŠA. RESTORĀNU JAUNUMI |
Rīgas restorānu nedēļa:
pasākums gardēžiem
No 16. līdz 22.maijam Rīgā norisināsies devītā Rīgas restorānu nedēļa. Tajā piedalīsies 53 populāri Rīgas restorāni, kas par 15 vai 20 eiro apmeklētāju priecēs ar īpaši pārdomātu un Latvijas dabai raksturīgu trīs kārtu maltīti.
Šajā Pavasara Rīgas restorānu nedēļā īpaša uzmanība tiks veltīta vietējiem dabas produktiem, tādējādi atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona kopīgiem spēkiem iegūto Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā.
Šajā Pavasara Rīgas restorānu nedēļā īpaša uzmanība tiks veltīta vietējiem dabas produktiem, tādējādi atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona kopīgiem spēkiem iegūto Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā.
Rīgas restorānos varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta piena teļa karbonāde izturēta upeņu lapu – kadiķogu marinādē, nātru – skābeņu un burkānu krēmzupa, rabarberu zefīrkrēms ar gurķu un bazilika sorbertu, ceriņu saldējums un citus no mūsu pašu dabas veltēm gatavotus ēdienus.
Aptaujātie restorānu pārstāvji atzīst, ka interese par Restorānu nedēļu ir liela – dažviet atlikuši vien pāris galdiņi. Bet, ņemot vērā ievērojamo restorānu interesi, vietas noteikti pietiks visiem gardēžiem.
Rezervēt galdiņu jūs varat mūsu portalā, atvērot izvēlēta restorāna lapu, vai piezvanot restorānā.
Piedalās restorāni