Atrodamies Vecrīgā, ēkā, kuras vārds saistīts ar 20. gadsimta latviešu gleznotāju Niklāvu Strunki. Tas mūs iedvesmoja restorānam dot vārdu NIKLĀVS un interjerā iekļaut gan Niklāva Strunkes, gan citu tā laika latviešu modernistu darbus, dodot iespēju mūsu viesiem baudīt labu ēdienu un labu mākslu. Mākslas tuvums iedvesmo arī mūsu pavārus, un pat vienkāršus latviešu ēdienus restorānā pasniedzam ar radošu izdomu. Latviešu tradicionālie ēdieni ir mūsu kultūras vērtība, tāpēc tos gatavojam ar īpašu prieku. Zemgales skābeņu zupa, putraimu asinsdesa, pelēkie zirņi jau kļuvuši par restorāna NIKLĀVS vizītkarti. Šefpavāre Sarmīte Neimane ēdienu gatavošanā izmanto gadalaikam atbilstošus Latvijas zemnieku audzētus dārzeņus un pašas lasītas dabas veltes – murķeļus, zaķskābenes, gailenes, brūklenes un citas ogas. Aicinām nobaudīt arī klasiskus Eiropas virtuves ēdienus un šefpavāres īpašo piedāvājumu - četru ēdienu izlasi, kas veidota, izmantojot tieši šim mēnesim raksturīgākos produktus. |
DARBA LAIKS:
VIETU SKAITS:
PAPILDPAKALPOJUMI:
|