Petrus Restaurant ir mūsdienu Latvijas virtuves restorāns ar nordiskās garšas akcentu. 2018. gadā restorānu novērtēja slavenais gastronomiskais gids White Guide Nordic, kā vienu no labākajiem restorāniem Baltijas reģionā. Restorāns atrodas vienā no skaistākajām vietām Vecrīgā - starp Sv. Pētera baznīcu un Dekoratīvi lietišķās mākslas un dizaina muzeju, un Skārņu ielas tirgotājiem. Restorānā ir divas atmosfēras pilnīgi atšķirīgai gastronomiskai pieredzei: pirmajā stāvā ir rosīga gastrobāra atmosfēra ar atvērto virtuvi, kur viesi var vērot kā top viņu ēdieni, taču otrais restorāna stāvs atspoguļo klasiskā restorāna gaisotni, piedāvājot izsmalcinātu un romantisko atmosfēru ar gleznainu skatu uz Sv. Pētera baznīcu un Vecrīgas ieliņām. Restorāna otrajā stāvā atrodas arī mājīga privāta zāle, kura ir ideāli piemērota īpašiem pasākumiem. Dmitrijs Fedosēvīčs, šefpavārs ar darba pieredzi restorānos ar Michelin zvaigznēm, katru sezonu restorānā Petrus rada jaunu ēdienkarti, kurā organiski apvienota Baltijas mūsdienu virtuve un aktuālie gastronomijas pasaules trendi, kā arī restorāns var lepoties ar bagātīgu vīnu karti: piedāvājumā ir vīni, kuru dzimtene ir ne tikai tradicionāli auglīgās vīnogu plantācijas Vecajā un Jaunajā pasaulē, bet arī labākās šķirnes Austrumeiropā. St. Petrus Restaurant piedāvā iespējas sarīkot dažādus pasākumus, kā arī kulinārijas meistarklases. Otrais restorāna stāvs vienmēr laipni uzņems 40 personas pilnvērtīgam banketam vai 70 personas kokteiļvakaram. Vasaras sezonā viesi var baudīt gardus ēdienus un atspirdzinošus dzērienus mājīgā vasaras terasē restorāna pirmajā stāvā, kā arī īpašo pasākumu laikā vērot saulrietus, klausoties lielisku mūziku un baudot grila ēdienus ekskluzīvā jumta terasē, no kuras paveras neaizmirstams skats uz pilsētu.
|
![]()
VIETU SKAITS:
PAPILDPAKALPOJUMI:
|