Izveidots mīlestībā pret jūras produktiem un Latvijas zvejniecības mantojumu, Zivju Lete ir mūsdienīgs zivju bistro Rīgas klusā centra pašā sirdī. Zivju Lete’s virtuve piedāvā zivis un jūras veltes plašā izvēlē, izmantojot gan vietējās, gan citu valstu receptes. Ēdienkartē ir atrodami labi zināmi klasiski ēdieni – tartars, mīdijas, jūras velšu sautējums un grilētas zivis, kā arī dažādi lokāli ēdieni. Jūra iedvesmojusi arī interjeru kuru iedzīvinājuši talantīgi latviešu meistari. Zivju Letē satiekas vēsmas no zvejas kuģa dizaina, koka mēbeles, vintāža stikla flīzes un dažādi unikāli mākslinieciski elementi, kas rada patīkamu piejūras atmosfēru.
|
VIETU SKAITS:
PAPILDPAKALPOJUMI:
|