Fish House Brasserie ir jauna tipa restorāns Rīgā, kurš apmeklētājiem piedāvā izbaudīt pilnvērtīgu casual gourmet pieredzi. Elegantā, bet nepiespiestā atmosfērā, restorānā iespējams nobaudīt pasaules gardēžu galvaspilsētas Lionas virtuvi - augtākās kvalitātes jūras veltes, delikateses un Francijas iedvesmotus riviera ēdienus. Tās autors, Fish House Brasserie de luxe šefpavārs Jānis Zvirbulis.
Gastronomisko piedzīvojumu papildina ekskluzīva vīna karte, kura veidota sadarbībā ar Latvijas vadošajiem vīnsiņiem. Īpašu uzmanību ir pelnījusi speciāli veidota brokastu ēdienkarte ar vairāk nekā desmit ēdieniem no bioloģiskām olām; pieejama tikai sestdienās.
Šefpavārs Jānis Zvirbulis savas zināšanas ieguvis Francijas kulinārijas skolā “Lycée Hotellerie et de Tourisme Saint Quentin” un pasaules atzinību guvušajā Paul Bocuse kulinārijas institūtā “Institut Paul Bocuse”. Darba pieredze uzkrāta vairākos, pasaules līmeņa restorānos Francijā t.sk. Michelin divu zvaigžņu restorānā “La Table des Blots” un Kaļiņingradā, kur atvēris pirmo un vienīgo “Relais & Chateaux” restorānu Krievijā.
|
DARBA LAIKS:
- Otrdiena-piektdiena: 12:00 - 22:30
- Sestdiena: 10:00 - 22:30
- Pirmdiena, svētdiena - slēgta
VIETU SKAITS:
PAPILDPAKALPOJUMI:
- Banketu apkalpošana
- Wi-Fi
|